Manja slova Veća slova RSSVijesti

15.02.2019.

Agrobudžet predstavljen u Prijestonici: Iskoristiti mogućnosti podrške za jačanje proizvodnje i povezivanje sa turizmom

Agrobudžet predstavljen u Prijestonici: Iskoristiti mogućnosti podrške za jačanje proizvodnje i povezivanje sa turizmom Poljoprivredni proizvođači sa područja Prijestonice imali su danas priliku da se u direktnoj komunikaciji sa predstavnicima Ministarstva upoznaju sa mogućnostima ovogodišnje podrške za unapređenje poljoprivredne proizvodnje, kroz Agrobudžet za 2019. godinu.

15.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške investicijama u voćarstvu za 2019. godinu

Javni poziv za dodjelu podrške investicijama u voćarstvu za 2019. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo je danas javni poziv za podršku investicijama u voćarstvu, kroz koji crnogorski voćari mogu dobiti bespovratnu podršku do 50 odsto ukupne investicije za podizanje i modernizaciju voćnih zasada.

14.02.2019.

Predstavljene mjere podrške iz Agrobudžeta u Herceg Novom

Informacije o brojnim i izdašnim mjerama bespovratne podrške iz Agrobudžeta za 2019. predstavljene su danas u Herceg Novom.

14.02.2019.

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2019. godinu

Na osnovu Javnog poziva koji je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji:

14.02.2019.

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite dobrobiti životinja za 2019. godinu

Na osnovu Javnog poziva koji su Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavili 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite dobrobiti životinja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji:

14.02.2019.

Rezultati Javnog poziva za predlaganje predstavnika za člana Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite zdravlja bilja za 2019. godinu

Na osnovu Javnog poziva koji su Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavili 23. januara 2019. godine, za predlaganje predstavnika/ce za člana/cu Komisije za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u oblasti zaštite zdravlja bilja, obavještava se javnost da su sljedeće nevladine organizacije predložile kandidata za članstvo u Komisiji:

14.02.2019.

Poziv za predaju zahtjeva za subvencije u biljnoj proizvodnji za 2019. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obavještava zainteresovane poljoprivredne proizvođače da mogu početi sa predajom zahtjeva za subvencije u biljnoj proizvodnji koje su oprediljene kroz mjeru Direktnih plaćanja u Agrobudžetu za ovu godinu.

13.02.2019.

Agrobudžet predstavljen u Tuzima i Golubovcima: Proizvođači da iskoriste mogućnosti bespovratne podrške investicijama

Agrobudžet predstavljen u Tuzima i Golubovcima: Proizvođači da iskoriste mogućnosti bespovratne podrške investicijama

Očekivano veliko interesovanje proizvođača bilo je i na današnjim prezentacijama Agrobudžeta za 2019. godinu u Golubovcima i Tuzima, gdje su predstavnici Ministarstva upoznali prisutne sa mjerama podrške koje mogu iskoristiti u ovoj godini.

13.02.2019.

Javni poziv za dodjelu podrške investicijama u vinogradarstvu i vinarstvu za 2019. godinu

Javni poziv za dodjelu podrške investicijama u vinogradarstvu i vinarstvu za 2019. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja nastavlja i ove godine sa mjerama podrške iz Agrobudžeta, za koje se pokazalo veliko interesovanje u prošloj godini. Jedna od tih mjera je i podrška razvoju vinogradarstva i vinarstva.

12.02.2019.

Predstavljen Agrobudžet u Baru i Ulcinju: Timskim radom do zajedničkih ciljeva

Predstavljen Agrobudžet u Baru i Ulcinju: Timskim radom do zajedničkih ciljeva

Agrobudžet za 2019. godinu danas je predstavljen poljoprivrednim proizvođačima u opštinama Bar i Ulcinj, a prezentacijama je prisustvovalo više od 130 proizvođača.